Vitaminy,
pisu snad nekde o hlucnosti?
Jahalo,
Pardubice!
Podle mne z posledni rady nebylo vubec patrne, kde mela cestovka kancelar - pokud tam ze satelitu za Prahou jezdila Eva, Honza z prazskeho bytu, ale ovsem i Yveta nebo Iveta? , k tomu babicka Honzy z Pardubic?
- z toho musel byt divak zmateny, ale to je sumak. Dulezite je, ze Cesta domu mimo Prahu sve sluzby neposkytovala, samo je ovsem mozne, ze jim to Majda mimo Prahu zaridila. Podle mne tim matou, ale jak je videt z cele teto diskuze, zrejme tu o jasna fakta uz davno nejde
Bozi,
psala jsi, ze posledni dil jsi nevidela. Umrti Radka bylo v predposlednim, ten jsi zrejme tez nevidela. Pokud ano, tak bys videla nevídané a verim, ze se to Tve zkusenosti nepodobalo ani nahodou a ze navstevy k Vám rozhodne nechodily tak, jak ve Vypravej
Na libika radeji nebudu reagovat, tam je jasne, ze se chce jen hadat, protoze s libikem jsme se sesly na diskuzi, kde se primo nazev Cesta domu vyskytoval jiz v roce 2008, staci si dat na Rodine vyhledavani, ze. Presto mi Libik zijici temer ve dvestetisicovem meste v roce 2013 bude psat, ze k nim vesnici umirani bez lekare dosud nedoslo.
Technicka: Lekar k umirajicim, prave i do domaciho doprovazeni, zcela bezne dochazi.
Jeste nekdo neco?
Mozna by bylo dobre, aby se k celemu tematu vyjadrila treba nejaka sestra, ktera o nemocne v domacnostech pecuje, nekdo, kdo to dela kazdy den. Vim, ze takove osoby tu jsou, jen mozna zrovna nesledovaly tento nablbly kus serialu.