To jsem nepsala já, já s tebou souhlasím. Je zajímavý, že nejvíc si na existenci protekce stěžují právě ti, který bych nejspíš nezaměstnala. Ještě k těm spořitelnám: Fren, radíš sice zajímavě, /díky za některé pro mě nové informace/ ale uvědomuješ si, že Justify psala, že si za tři roky neodkázala najít místo prodavačky, ačkoliv je v tom oboru vyučená? Fakt si myslíš, že by měla velkou šanci na úspěch jako pojišťovák?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.