Používám, ale s citem. V autě mi stačí, když je tam jako venku ve stínu nebo jen o málo méně a pouštím ji přes čelní sklo, nikoli na nás. V práci nemám a doma máme jen v jedné místnosti a tu jsme dnes zapli poprvé, až před spaním a opět tak, aby proud vzduchu nešel přímo na nás.
V poledne jsem jela domů vlakem a bylo mi dost nepříjemné, když jsem rozpařená a spocená nastoupila do hodně klimatizovaného vagonu, kde mi po chvíli začalo být zima.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.