co nějaká ručně vyrobená koláž fotek vnoučátek a tak?
potom mě napadá ty sýry a vínko super - a udělat k tomu třeba vaše etikety.. má to pak takový osobní nádech.. nebo jakože její etiketu - třeba boženčino (dosaď jméno tchýně) červené potěšení.. a tak.. nechat popustit uzdu fantazii...
jinak samozřejmě nezávidím.. :( já jak se znám, tak bych vyrobila dort, teď jsem před 14 dny zrovna vyráběla manželově tetě k 60. vidím ji tak 4x do roka.. a nevěděla jsem co, tak jsem vyrobila doma dort, - a byla to zahrádka.. ona miluje zahrádku ani sem nečekala, že to bude mít až takový úspěch
takže bych možná šla do něčeho extra vyrobeného, uvařeného.. prostě pro tchýni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.