Beru od nich krém a zatím jsem neměla problém. Krém je kvalitní a vyhovuje mi podobně jako krém od vichy - cenově je ale levnější takže jsem spokojená. Dokonce jsem si změnila i termín posílání na půl roku a to bez problémů přes přihlášení na netu. Teď jsem si taky něco objednala a jsem zvědavá jak to dopadne. Mmch ... kdysi jsem se zapletla s jinou firmou a s nimi jsem měla opravdu problém, neb se od nich nedalo odejít ....ale jak tu někdo psal - chce to být fakt asertivní a prostě se nedat. Já psala majl, že to už to nechcik tak ať to neposílaj ... poslali znova ... tak jsem to jednou poslala zpátky s tím, že to fakt nechci a poznámkou, že pokud mi to znova pošlou, tak se toho zbavím jednodušším způsobem .... poslali ... tak jsem to vyhodila a byl klid ... sice poslali nějaké upomínky a výhružné dopisy ...ALE.... Nikdy nic neposlali doporučeně, takže nemaj důkaz o tom, že mi bylo doručeno, co mi poslali .... čili už mě to dál nezajímálo ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.