Přidat odpověď
Ježíši jakej stánek?Já jsem psala něco o nějakém stánku?Zmrzlinu si syn kupoval přímo v kavárně,ve které jsem seděla.Prostě v Praze stojí obchodní dům.V něm je pidi kavárnička s dětským koutkem.V pidi kavárničce je u pidi baru pult s několika málo druhy kopečkové zmrzliny.Pult se zmrzlinou je obsluhován stejnou osobou jako bar.V kavárně jsem si dala kávu,kterou jsem zaplatila ihned po přistání na stůl,s tím že ji vypiju a odejdeme.Když byl syn u pultu se zmrzlinou,stál jen malý kousek za mými zády.V kavárně byli dva hosté a klid.Neslyšela jsem,že by se syn pouštěl do jakékoli komunikace s obsluhujícím.Když jsem dotyčnému řekla,že jsem zmrzlinu považovala za pozornost podniku,když ji synovi dal,začal mlít nějaké nesmyly o tom,že syn si o zmrzlinu řekl a že nemůže dětem dávat zmrzlinu bez vědomí rodičů,a pak něco o vnoučatech a nějakých zlobivých dětech,nemělo to hlavu ani patu.Tak když nemůže dávat dětem zmrzlinu bez souhlasu rodičů,tak snad se mě měl zeptat,jestli tu zmrzlinu klukovi dát může,ne?
Předchozí