Maugho, je to pro mě relax a miluju to, vlastně vše ostatní jsem si s mateřstvím odepřela, takže tohle si držím zuby nechty. Doma nemám tak kvalitní presovač, abych si na kafi skutečně pochutnala a kamaráky mám 400 km daleko. A kávu si takto dávám na koupališti na terase, v posledním patře obchodního domu, kdy čekám na starší dceru, kterou vozím 60 km na němčinu a mám dvě hodiny času v cizím městě s dalším dítětem. Při nákupech v nákupním centru, kdy si manžel ještě zaběhne do obchodu s elektronikou a já tam nechci vláčet děti a tisíce jiných příležitostí, na cestách a jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.