| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo, když jsem před 8 a 5 lety měla mimino, vadilo mi to nehorázné tlačení na rodičky aby kojily, kojily, kojily kojily..... přišlo mi to tak nátlakové, že matky se slabší náturou to nemohly podle mě ustát. Osobně jsem pro kojení, ale nikoliv militantní. Prostě podpora, pomoc, ohleduplnost - to pomůže většině, no a pokud je matka vybrkaná, vydeptaná a řeší setinky gramu u novorozence, asi jí líp bude s flaštičkou kde si to může všecinko odměřit a odfajfkovat vypité mililitry. Hlavně aby se tandem matka-dítě dal dokupy a netrpěl ani jeden víc než je nutné.

Tenkrát co mi vadilo - furt na nás někdo sahal, furt nám sestry tvrdily jak to děláme blbě (v porodnici, Liberec), no a taky nám imrvére pouštěli video Mudr. Anny Mydlilové a její památná věta opakovaná asi 10X v průběhu videa byla že SPRÁVNÉ KOJENÍ NEBOLÍ. Ale to je kec, zezačátku to kurva bolí, bradavky nejsou zvyklé, mimino není zvyklé, zavinuje se děloha a tak nějak vůbec bolí celý člověk. Jo a nelíbilo se moje kojení vleže (ačkoli ho dotyčná Mydlilová uváděla, personál v nemocnici tvrdil že se to "nemá", a navíc hlavně dítě nemá ležet s matkou v posteli páč cokdyby ho zalehla).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.