| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pam pelo, no jo, může se stát ledacos.
Už soudruzi mi lezli na nervy s tím věčným, povinným a poněkud nevkusným optimismem a taky jim to nedopadlo, ačkoliv nikdo nehladověl.

Já tedy hýřím optimismem a důležitě sděluji, že podnikám, lidi dělají áááááááááách, dokud jim nesdělím, že mě živí manžel~t~
Já si to ovšem alespoň přiznám a dělám to jen proto, že mě to tak nějak baví, takový malinko náročnější koníček, ale vpodstatě bych taky mohla vést velké řeči o tom, jak to tedy jde, když se chce a vůbec...........

Znám spoustu takových paniček, když se nedaří, zadotuje manžel a pak u kávy vedou podobně důležité řeči. Je to vpodstatě zábavné, ale poněkud odtržené od reality, asi jako moje oblíbená Ulice, tam taky vždycky všechno nakonec dobře skončí.

Taky si neumím vsugerovat ten sluníčkový optimismus, založený na nějakých představách o světě vedle a okolo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.