| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ne...
nenašel..

resp. Ano.. našel, na pár měsíců, pak firma šla do kopru,
pak se omlazovalo,
pak se zjistilo, že ředitel nepotřebuje tajemníka, ale asistentku..

Taky jsme hledali spolu... - máme společné zkušenosti s prodejem kde čeho :-)

No nakonec to bylo a je - moje podnikání, co nějak nastartovalo budoucí vývoj.... manžel se ve zdraví dožil starobního důchodu (asi si dovedete představit jakého :-).. no a fungujeme spolu jako osoby spolupracující... mimochodem - chápu, že pro mnoho mužů nestravitelné... nedávno mne hláškou, že "můj manžel není chlap" - tak vytočil kamarád, .. že tohle si budeme vysvětlovat dlouho.

Protože kamarád je chlap tak - dle svého pojetí, že nikdy nevařil, neumí si uvařit ani čaj, ale vyžaduje moučníčky, teplé večeře a 200 % ženy.., která má zaměstnání.. 8 -mi hodinové minimálně + dvě hodiny doprava. A neví, kde má spodní prádlo a když mu manželka nepřipraví ponožky.. tak je protivnej.

Manžel dělá support, ale - od .. do.. rád a dobře vaří, s tím souvisí zásobování. Jinak jak jsem psala, spolupracujeme, takže odvede svůj díl práce v našem podnikání, stará se o zahradu a o dům - tady to máme chlapské/ženské práce, ale jemu vůbec nevadí uklidit po vaření kuchyni, pověsit ručník, dát si prádlo do skříně...

Ale práci jako zaměstnání už vlastně nenašel.. a trvalo to, než se smířil s tím, že není doma ten lev... co víc uloví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.