Přidat odpověď
V případě mléka a lepku nesnesl syn ani ty "stopy", kdežto třeba jablek a mrkve stopy snesl... prostě jsem to zkoušela a holt pekla úplně všechno domácí, včetně trvanlivějšího sladkého na cesty(třeba piškoty).
Alergie na mléko už mu vymizela, na lepek zatím ne, ale ty "stopy lepku" už snese, což je fajn, mohl tím pádem ochutnat třeba čokoládu či pohankové chlebíčky se "stopami lepku".
Sice mi není zatěžko vyrábět mu vše domácí, ale problém to je občas mimo domov, při odjezdu na delší dobu už takové domácí zásoby nenavyrábím, zkazilo by se to, takže loni jsme na dovolenou mohli jet jen cca 5 dní v kuse. Letos už by to mělo být lepší, můžu mu už dát i některé kupované věci ("stopy" bývají někdy i na nepochopitelných věcech, jako je třeba sýr).
Těžko říci, to je u každého jiné.
Předchozí