Tomu to dávat nemusíš, pokud má starší sourozence, či bratrance... tak si ji vezme samo resp. ti starší se občas podělí a jindy si uzme samo násilím. Pamatuju si, jak za mnou přilezla po kolenou osmiměsíční dcerka s celou pusou od čokolády. Ptala jsem se tenkrát skoro pětileté, co to malá jedla. Prý si přinesla figurku (plněnou) ze stromečku, tak jí ji rozbalila. "Zatvářila" jsem se dost pohoršeně a ona mi odvětila, jestli jí prý měla tu figurku nechat sníst i s obalem Takže stalo se no
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.