Jo, a to okyselení skutečně pomůže, když si dáš kávu s citronem, tak z ní kofeinu vydojíš podstatně víc. Mimochodem, i proto jsou italské kávové směsi trochu nakyslé, je to schválně. Když uděláš espresso třeba z jednodruhové etiopské, tak bude mít kofeinu ještě míň, jelikož není nakyslá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.