není to moc dobře, protože se tím prodloužením za vysokého tlaku "vyrvou" z kávy žaludek dráždící třísloviny a spol. Sice správně se má na lungo používat jiná hrubost mletí, aby se to tolik nelouhovalo, ale teda pochybuju, že ve většině kaváren mění hrubost mletí před každou kávou.
Z hlediska kofeinu je na tom opravdu nejlíp frenchpress, který se sice louhouje déle, ale bez tlaku, tkaže tlak tam "nerve silou" nežádoucí látky a pak s emusí včas logr stáhnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.