já myslím, že tohle je ideální přístup, když už to s tím člověkem nevyšlo. Tomu rozumím a myslím, že to oběma zúčastněným i jejich rodinám značně zjednoduší život - jak píše Tante, zhrzenost je hrozná věc a naopak by jim všem život komplikovala.
Ale v úvodu diskuse zazněko "přátelské" vztahy a to mně tam pocitově nesedí. Já bych to, co píšeš, nazvala korektností, přátelství je pro mě přece jen dost jinej level.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.