| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ad plesnivý chleba. mám čerstvou zkušost, v poslední době mi chleba plesniví velmi rychle, ještě ani neuběhlo datum spotřeby. když jsem pak kupovala nový, tak jsem uvědomila, že mi vlastně plesniví ten, co zrovna držím v ruce, tak jsem si ho důkladně prohlídla - a on začínal plesnivět už v obchodě ~d~ jedná se o jeden konkrétní druh baleného krájeného levného chleba. pravda ale je to, co bylo psáno výše - chleba je na trhu velké množství, začala jsem brát prostě jiný a zatím dobrý ~:-D

ale jinak problémy s plísní mívám u chleba když dám krájený balený chléb do mrazáku, tak pak při rozmrazování. asi ho neumím rozmrazovat, ono nejspíš bych ho měla nechat rozmrazit volně bez obalu, ale to mi zas přijde, že velice rychle ztvrdne... ale pečivo zamražuji málokdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.