| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nějaká přezdívka, když jsme bydleli na vesnici...tak sice přišli všichni v 14h dom,ale šli makat na záhumenku....takže po úkolech si pamatuju jak jsem musela okopávat ty pitomé kytky, nebo otáčet seno na které jsem měla alergii....
Výlety? co to je? moje prabanička to považovala za zbytečnost a našim vymyslela vždy nějěkou práci....tak max. 2-3x za rok jsme se šli v létě koupat....prootže v tom nejlepším počasí se dělalo seno....ze zahrady, záhumenky a z lánů od řeky a silnice.....BRRRRRRRRRRRRRRR

Později jsme se přestěhovali....menší městěčko, výlety konečně začali být....dokonce jsme se chodili celé léto koupat a naši z práce za náma vždy dojeli autema dovezli další jídlo a byli tam do večera.

Dovča jen po čechách a ob rok. Naši mohli dostat pas až po revoluci.~a~

děda měl moc lesů, hospodu a pole, z druhé strany ty pole.....holt jsme nebyli dobrý,ale kupodivu oba rodiče nechali udělat prumku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.