| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, nějak pořád nechci vidět úžasný rozdíl mezi tím, že dřív jsem mohla být v práci či při studiu perzekuovaná proto, že jsem měla nevhodné příbuzné a tím, že teď se mnou v práci jednají stylem na tvoje místo čeká padesát dalších. Případně můj životopis hodí rovnou do koše, když se podívají na ročník narození. Že se vztahy na pracovišti zhoršují, protože běžný zaměstnanec byl jako pracovní síla natolik zdevalvován, že s ním netřeba nějak vlídně zacházet. Proč to muselo všechno dospět až sem? Jenže když si někdo myslí, že největší problém, který lidi řeší je jestli můžu či nemůžu jet do Paříže... pak je to dost smutný kino. Spousta lidí je v pastích, v takových, jaké za totality nebyly. Ale to vůbec neznamená, že totalitu obhajuju. Žádnou totalitu neobhajuju. Ani tu dnešní, kterou bych nazvala totalitou peněz a moci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.