Kili tak sem asi cvok,když si pamatuju můj pobyt v Košumberku,kde byly návštěvy jednou za tři měsíce na dopoledne? Můj manžel je asi taky cvok,když stejné zážitky popisuje z lázní zhruba ve stejné době - rok 1980.A asi sem cvok na entou,když si pamatuju FN Bulovka rok 1988 návštěvy ve st jen balíčky a v ne na dvě hodiny?To má být otevřené oddělení a návštěvy dostačující pro dítě? A co takové svěrací kazajky ,kterýma nás poutali k psoteli,abysme nevstávali? Mám poslat foto,nebo mi budete věřit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.