Taky podle toho, kolik vám je. Když k nám nastoupila paní, která je o 20 let starší ( já měla 35 ) tak by mi přišlo trapné jí nabídnout tykání, protože už byla v letech. Nabídla ho po pár týdnech ona a mně to dlouho nelezlo přes pusu. Tykat třeba 35leté ve 20 je rozdíl (že jako ta 35letá je ještě mladá holka)i když je to vlastně nastejno. Počkala bych až se rozkouká a nabídne ho sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.