| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele mně takhle blbla prvorozená, prostě měla hlad, jen si cucla a hned usnula, tenkrát mi zdrav. sestra radila, že se jí musím snažit udržet vzhůru, aby se pořádně napila a nebudila se mi každou chvíli jen ucucnutí, takže jsme jí pak vždycky masírovala pod bradičkou, aby neusnula a pořádně se najedla, s věkem se to zlepšilo a pak už pila normálně. Syn měl cca ve 3 týdnech zase krizi, že se mu nechtělo vůbec tahat, takže pak už jen řvala řval hlady, taky jsme mu tenkrát chtěla dát UM, ale nakonec jsem to na radu doktorky nevzdala a nakonec to vzdal a začal zase tahat, ale tak týden jsme kojila za pochodu, v noci ne, to pil normálně, ale přes den jsem u toho musela chodit a natřásat ho, jinak nepil. Třetí byla pohodářka :-), čekala jsem, jaké zbraně na mě vytasí ona a totálně překvapila.
Ve finále si to ale stejně budeš muset rozmyslet sama, zvaž pro a proti, aby tě to pak jednou třeba nemrzelo, když jsi všechny předchozí děti odkojila, jinak ale osobní pohoda je fakt nejdůležitější, syn by nebyl první nekojené dítě ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.