Měla jsem to stejně, trápila jsem oba syny (staršího i mladšího) do synových 4 měsíců.
Zkontaktovala jsem x laktačních poradkyň. Nic neshledaly. Syn teda sál,ale přibýval pomalu a naopak se vytahoval do délky.
Po 4 měsíích jsem přidala UM opatrně jen jako dokrm a ta pohoda co zavládla....to se nedá srovant.
Syn se opravdu poprvé usmál, opravdu otevřel ruce v pěst, začal si hrát s hračkama. Kojil se ještě další 4 ěmsíce, teorve pak se sám odstavil.
Já radím: dátr mu ještě šanci a zavolat laktační poradkyni,ale pak když to nepůjde se na to vybodnout. Je doba, kdy se kojení klade výšm než pohoda dítěte a to je na pováženou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.