Přidat odpověď
Prestahovali sme sa, zatial nelutujem. Predstavy to uplne splnuje. Byvame tu 6 rokov. Deti mame 7 a 13. Syn chodi do skoly v dedine, na kruzok do vedlajsej dediny 2x do tyzdna ho odveziem, starsia dcera chodi do vedlajsej dediny do skoly, je uz plne samostatna, o rok pojde do BA, my sme v praci v BA, ja koncim o 15:00, vlakom som doma o 16:00, skor ako niektori kolegovia co byvaju priamo v meste, a to o 16 uz sedim na terase a pijem kavu, muz prichadza okolo 18:00 ale skor by nechodil ani v meste, vsetko v pohode stihame. Vlak chodi kazdu hodinu do a z BA, za 20 minut som pri prvej zastavke MHD v meste.
Za mna by som naspat do panelaku nesla. Deti maju volnost, kamosov, zahradu, bazen, ihrisko, les, cukraren, v dedine mame celorocne krytu plavaren s wellnessom, sporty. Kurime kedy chceme, vodu mame teplu podla potreby, nedohadujem sa s niekym ci umyl schody alebo ci som ja umyla schody. Nikto mi nad hlavou nedupoce, neprasi deky na ciste pradlo, nehulakaju mi ozralovia pod balkonom, je tu klud, ludia pokojnejsi. Uplna parada.
Předchozí