| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prošli jsme si vším možným a pokud je to opravdu vesnice, kde nic není, budete litovat. A myslím, že nejvíc právě děti. Budou muset vstávat min.o hodinu dřív, o další hodinu dýl dorazí domů. Omezení možnosti zájmů(kroužky, sport). Budou "muset" pomáhat s domem. Ve vyšších ročnících nebo na SŠ návrat ze školy večer a brzy ráno odjezd. Jsem milovnice RD na vesnicích, aktuálně sháníme chalupu, ale ukotvili jsme v krajském městě, právě kvůli dětem, vše 5 min cesty od domu, kdykoli můžou jít do bazénu, do kina apod.
Zároveň z tebe cítím, že jste rozhodnutí a pokud to neuděláte, bude vás to žrát a budete si říkat, jak vám tam mohlo být krásně. Takže já jsem za své zkušenosti vděčná, protože vím, že dokud nebudou děti dospělí, je to pro ně lepší ve městě. Protože vím, že bych v životě nešla bydlet do těch nových super moderních domů. A protože vím, že pokud není dostatek financí, nebudete mít na to, opravit starý RD na vesnici k obrazu svému.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.