Nessie, víš, já jsem přesvědčená, že by jsme byli šťastnější na vesnici už velkou řadu let - Ty které mě tu znají, tak vědí, že to je už milionté mé mluvení o tom, že bych šla hned na RD a na vesnici... ovšem roky jsem si fakt vsugerovávala výhody města a snažila jsem se tu být šťastná, ale Ti kteří mě znají opravdu dobře, tak věděli, že to není pravda... Celou dobu, co jsem byla na RD (9 let) jsem si snila svůj malý sen o návratu na jižní Moravu na nějaký RD... teď chodím už druhým rokem do práce, mám super práci, miluji ji
Najednou znám mraky lidí, měním si i názory na jihočechy - změnila jsem je o 350°C
Takže už zpátky na Moravu nechci, ale ten RD nás drží všechny. Starší holka má za chvíli 10 let a to stěhování si moc přeje, protože asi ví, cítí, že já jsem na vesnici klidnější - tam ji nechávám jezdit na ulici, může s kamarády k lesu... ve městě ji zatím pustím max. MHD do hudebky a trnu. Myslela jsem si, že mám nějaký blok, jenže ptám se kamarádek a bojí se všichni... roky tu byl klid, ale teď se lidé nějak i více bojí - jestli to je tou amnestií
No uvidíme, týden se tomu věnovat nebudeme moci, tak to budeme ještě zvažovat a uvidíme. Nemusíme to řešit okamžitě, takže možná budeme hledat dýl, holka vletí na plno do puberty a třeba si to i rozmyslíme... Jsem fakt vděčná za názory a fakt neoponuji, jen si skládám myšlenky a píšu, jak by to viděla...