| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ananto, já jsem vyrostla na sídlišti a vždycky jsem to brala jako horší variantu, jenže auta tam nejezdila, takže volný pohyb dětí ve vnitrobloku, prolejzky, pískoviště, ze školy domů sama, do obchodu sama i nějaká zeleň, vždycky doma teplo, milovala jsem prázdniny u babičky na venkově,
ale na vsi vloni jsem řešila, jak 6 leté dítě udělá teplo doma, když po útlé holčičce nemůžu chtít aby přiložila do kotle poleno dřeva a já jezdila až po páté, družina končila ve 4, kde si ráno koupí svačinu, když jediný obchod otvírá v 8, na sídlišti jsme běžně ráno zašla do samošky pro svačinu, atd. co jsme se najezdili na kole, kolečkových bruslích, na vsi se jezdí děsnýma autama, kde máš pomalu strach zda ještě mají nějaké brzdové destičky, zda by si dítěte vůbec všimli

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.