Vitaminy, proč ne? Moje tchýně za rok nekoupí ani jednu mrkev - možná až na jaře... ale jinak celou zimu žijí z toho, co v sezóně vypěstuje- fakt žijí celý život co zahrada dá. Jsem dost ráda že žije a může poradit. Navíc že kousek odtud budeme mít známého do morku kosti zemědělce, který rád poradí, pomůže... Vlastí i lesy, takže možná naivně počítám, že nebude problém koupit od nich dřevo; slíbil nám, že nás odstěhuje - má na to techniku, kterou mi zatím ne...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.