Anett, to jsem sem nepsala, ale kdyby se lety našla v místě práce v kanceláři okolo ve vsi, bližším městě..., tak bych ji asi i s radosti vzala - vždyť nikdo nevíme, co bude za pár let - teď mám super práci, kterou bych neměnila, ale co bude za pár let?
nevím
Zmiňovala jsem v diskusi, že i přemýšlím tím směrem, že bych zkusila zvážit podnikání s kamarádkou v oblasti cukrařiny (dorty...) ve dny, kdy nepracuji - ona tam v tom okolí zná spousty a spousty lidí a já bych zase měla prostor pro spec. kuchyni čistě na výrobu dortů... Manžel přemýšlí směrem podnikání doučování cizích jazyků, protože jedna známá, co tam bydlí už má plno a jiný tam není... a dokonce ho napadla i když to je fakt úleťárna v případě velké nouze i domácí škola nebo třeba jednou jednotřídka
- směju se, protože to fakt jsou asi úlety, protože je hodně zaměstnaný... ale nikdo nevíme, co bude za pár let, že ano
Jediné co fakt asi nehrozí, že by manžel chodil s hasiči na pivo (páč ho nepije) proto, aby nám náhodou nenechali shořet dům
Není naším cílem nežít ani náhodou s tou vsí - pokud nás lidi přijmou a pustí nás mezi sebe, tak my bychom byli ti poslední, kteří by s nimi nechtěli nic mít.