| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Afimo,
mám to za sebou, přesně znám ten pocit. V neděli jen nervy, co bude, nemohla jsem spát, ani jíst. Můj chtěl, abych dala výpověď, já byla ráda, že mám dobrou práci...Dopadlo to tak, že po dalším vzteklém výstupu šéfa jsem se v práci zhroutila, nic si ani nepamatuju, jem ten krásný pocit, když jsem padala k zemi. Převoz k lékaři, okamžitě mi vylétla teplota, prý totální kolaps organismu. Píchali mi něco na uklidnění, pak psychiatr a psycholog...byla jsem rok v PN...
Žádná práce za to nestojí, pokud je to jen trochu možné, děj výpověď, nezlepší se to. Já nedělala chyby, on si na nás vyléval zlost, po mně končila hned kolegyně, kolega mu dal facku a odešel taky...byl to magor, ve 40ti závislý na mamince, prý snad nikdy neměl ani vztah. Tak kopal do nás.
Afimo, hodně síly a odvahy, nečekej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.