jestli chceš odstavovat jen proto, aby začal jíst, tak bych to nedělala, oni ty batolata sami vědí nejlépe, proč chtějí MM a ne UM, nejí zas tak málo, podle mne to chce nabízet a na něco se chytne... mně se chytnul na mlaďounké kůzlečí maso dušené na domácím másle(kupované nechce, asi pozná tu chuť?
) a od té doby jí lépe
a ještě jsem vypozorovala, že určitá jídla jí jen v určitou dobu - zatímco k večeři si dá chleba s lučinou, nesnese ho ani k snídani ani ke svačině, snídaně tedy bojkotuje úplně, někdy vezme na milost trochu bílého jogurtu s domácí marmeládou, ale ten zas jí cca kolem 10-11, v jinou dobu taky ne, ke sváče si dá pár meruněk a kousíček housky, obědvá maso s bramborem a zeleninou, ale málo a konkrétní úpravu masa, nechce vařené, ideálně pečené nebo dušené, zelenina musí být na kousky, aby si to mohl brát sám, a všeobecně se teda krmí rád sám, ikdyž je pak spoušť, nají se už teš docela samostatně, takže se to vyplatilo... no a k večeři nedávám kaše, ale právě kousíčky chleba, zažmoulané do kuličky a namočené v lučině, nebo k tomu tvrdý sýr
k obědu jsou taky ještě populární písmenka, ale to asi proto, že ho tak nějak celkově ta písmenka zajímají, takže s čerstvým sýrem a máslem, nebo se špenátem
chce to opravdu nabízet velmi rozmanité úpravy a třeba se chytne