Přidat odpověď
Sylviano,
ale vzdyt to jasne pisu. Gardenka pro kluky ve vetsine tanecnich neexistuje, cili maminka se tam nemuze dostat. Pro maminky holek je gardenka v cene.
MMCH to cele dneska zacina jiz v kvetnu, davno pred prvni hodinou, tzv. Seznamovacim vecerem. Tam si teda i maminky chlapcu mohly listek koupit a toho jsem i ja vyuzila, kdyz na bezne hodiny chodit nemohu. Ale jak pisu -primestsky bus po ukonceni takove akce (a to byl vsedni den) jede jeden/dva do hodiny. Takze u nas to resi auto a hlavne to, ze jsme potomka prihlasili v nedeli a jeste, ze tak. Jak jsem psala, je tam problem s odpoledkou, na skole mych deti uz samozrejme visi rozvrh na zari a to dite, co bude tanecnich chodit, ma odpoledku 4x do tydne, to tam musi narvat jeste krouzek angliny, hudebni nastroj, jeden krouzek od skoly, skolni predtanceni na maturitak a mozna zase krouzek dalsiho jazyka plus teda tanecni (ktere jsme tedy sikovne umistili na nedeli)
A treba termin kurzu stolovani je tez jasny, maji to vypsane na webu uz dlouho - bude to v patek, kdy ma me dite skolu do 15.20. Kurz predpokladam zacne v 18 hodin, cili stolovani s prevlecenim doma tak tak stihne. Kdyby tanecni mel takto kazdy tyden, tak by se z ohro zblaznil, nektere dny ma odpoledku i dele a pak domu a pak do tanecnich?? MMCH tohle s tanecnimi resil i pred 30 lety muj muz, i tehdy to byl opruz, oblek mel na raminku, jel busem a prevlekal se u kamarada, pak tam sli spolu.
Na tom chci ukazat, ze ty podminky nocniho dojizdeni leckde zustaly stejne, tj. takrka nulove.
Předchozí