| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám dvě děti a obě jsem musela odstavit~t~, asi by se kojily do 18 ti.~t~.
Ale vždy jsem odstavovala z daleko miň kojení~d~, jenom ráno a večer. Nejdříve jsem (až kolem roku) odbourala kojení v noci (podala hračku, zazpívala, ty nejhorší kojící termíny převzal manžel - opravdu u nich ty děti tak to kojení nevyžadují~t~), pak ty přes den. Takže bych asi začala tím, že bych začala postupně odebírat jedno kojení za druhým (třeba přes den jenom po obědě a možná po odpol svačině, ale nikdy mezi tím - a nabízet lahvičku s vodou, či UM). Měsíc či dva pracovat na tom aby zbylo jenom to raní a před spaním. A pak vzít to ranní, a až si zvykne tak před spaním.
Jinak jsem vždy začínala Sunarem (i když jsem zpočátku koupila i jiná UM) a na tom si zvykly. A pak po měsíci, dvou co byly na UM, jsem mohla kupovat co mi v obchodě přišlo pod ruku, bylo jim to jedno. Nevím, říká se že Sunar je nejsladší ze všech UM~;)
A co se týče lahviček, tak až se mi to i ted zdá neuvěřitelné, ale třeba syn striktně vyžadoval lahvičku z DM drogerie za 39 Kč, když jsem mu to dala třeba do lahvičky od MAM za 200 Kč nebo Avent tak mi to vrátil zpátky....opravdu, bylo mu rok a půl a prostě tak dlouho mi tu lahvičku strkal zpátky , až jsem musela jít a přelít to do té z DM drogerie a byl spokojený~a~. A to bylo fakt na začátku, né že bych ho nejdříve naučila na tu z DM a pak dokupovala ty ostatní, bylo to přesně obráceně. Vlastně jsem je koupila až na radu paní z poradny od Hami (mají telefonický help desk - je to na krabici s UM~R^), když jsem byla už také zoufalá, že to dítě snad neodstavím ~t~
Jo a doporučuji také tento web http://www.kojeni.net/ , obzvláště rubriku "databáze otázek a odpovědí".
~6~~6~~6~~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.