| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, tak samozřejmě, TY se vymykáš~t~

O to nejde, většina žen má prostě větší míru empatie, s tím prostě nehneš, to je FAKT. Stejně jako s většinou žen pohne srdceryvný pláč dítěte (jasně, s Tebou třeba nee), tak stejně tak většina mužů nad tím nepřemýšlí, neřeší, žena ano.

Stejně tak ženská spíš přemýšlí nad tím, jaký to bude až bude člověk starej, spíš je schopná pomoci, když to řeknu na drsno, je prostě jiný, jestli bude ve stáří utírat zadek dcera matce, nebo syn matce - osobně znám jednoho, kterej toto dělal a staral se, žen je nepoměrně víc. Mne nevyjímaje, byť jsem ten zadek utírala babičce a ta mi x-krát děkovala, že jsem to já, bezmocná, nemohoucí, ale psychicky čilá. Nesnesla by "ponížení" kdyby to dělal její syn.

Zřejmě to neumím dobře vysvětlit, nejsem typ na to psaná, možná bych byla schopná vyjádřit toto při pokecu...

Nediskutuju o tom, že se na Tebe může dcera vy...at, jasně že jo. Ale když s epodívám okolo, jsou to ženy, kteé řeší svoje matky, jejich fungování atd. atd. Muži ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.