Lassie, moje maminka spáchala sebevraždu. Já si velmi dobře umím představit důsledky. Taky jsem se starala o nemohoucí babi, takže vím, jak staří lidé uvažují. Přesto si dovolím tvrdit, že bych se zařídila tak, abych nebyla nikomu na obtíž.
Vidíš, já si třeba názory nějak netvořím. Neumím říct, že bych někoho odtud neměla "ráda" že by mi byl protivnej... protože psané slovo je úplně o něčem jiném než osbní kontakt. A věřím, že i když má někdo úplně mimo názory (mimo moje chápání), že bych si s ním třeba rozumněla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.