| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ani ne, kdysi jsem byla smutná, protože jsem si vysnila načančanou holčičku (
stejně by byla po nás, takže truc kluka :-D)

a navíc v rodině samé holky a všichni kluci i malí, takoví nějaký... zvířátka, fakt až šílený, nemají žádné diagnozy, ale jako malé děti byli ti kluci naprosto nesnesitelní.

Odříkaného největší krajíc.

Potěšila kamarádka, když jsem jí řekla, že to budou kluci, že to vím (a věděla jsem dobře), když mi řekla, že budu děsně pyšná máma.
A bývám... na to, jak jsou chlapští, jak mne hýčkají, jak se od mala ujímají vynášení košů a nosí mi kytičky a přáníčka, dneska zvládají pračku, myčku, vaření i sekyrku a sekačku... štvou.

Jediné mne asi trochu mrzí a trochu straší, - jsem z rodiny holek a vnímám, jaké mají vazby k rodičům a v okolí mám také hodně kluků, často manželka nevychází s manželovými rodiči, těžko hledat vinu, ale kluci - a je to v pořádku - se starají o svou novou rodinu a dají jí přednost, často i zavrhnou rodiče, ačkoliv se nic špatného nestalo, prostě manželka má přednost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.