tak jeste jedna marmeladova , delate nekdo v pekarne? nechci pouzit nejak moc zahustovadla, max. kyselinu citronovou nebo pektogel, akorat v pekarne se z toho ta voda asi moc neodpari, bude to pak huste? no kdyztak udelam stavu , ale kdyby nekdo mel zkusenost, tak moc dekuju , a neni lepsi to pak pro jistotu zavarit? letos je to muj prvni pokus, tak z toho mam respekt )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.