| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

diky angreste :-), prave sem to od Tebe nedavno cetla s tim cukrem, tak to chci dat 1:1, ale i tak se nejak bojim, ze se to bude kazit, no snad ne :-), snazim se moc nepouzivat cukr, ale tak marmelada podle me sladka byt musi :-), do presnidavek ho nedam a zavarim je, a chci delat z merunek, jen sem si rikala, ze kdyz prave nedam ten gelfix, tak aspon nejake odpareni nutne je. A jak dlouho to cca varit? Jinak koupila jsem pektogel, prisel me celkem jeste v pohode co se tyka slozeni. Omlouvam se, ze pusobim asi jako tatar, ale kazdy jednou zacinal :-). Kazdopadne diky moc .-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.