Přidat odpověď
To vis, Sesule, casem se to vybrousi. Kazde prvni dite je unikat, to je pravidel kopec, vsechno podle knizek (a ja se moc dobre pamatuju, jak jsem to mela sama, takze to chapu). My jime spolecne, na stoje je jidlo, matky detem daji, co uznaji za vhodne z toho, co je. Ja registruju a kdyz mam deti samotne, delam totez. Na Vanoce u mne byli mesic (=na mrtvici). Momentalne uz tu mam velkou spolecnost uz od pulky cervence, bydlim pekne v lese s bazenem 150 m od domu, tak se jim to libi, ze. Celkem to funguje, i deti jsou chapave. Vedi, ze je odkazu na matky, at se zeptaji,jestli smeji. Kdyz matky nejsou, jina matka nerozhoduje, ale snazim se vyhnout situacim, kde se musi resit. Na televizi se smeji divat, kdyz varim, aby mi nepobihaly pod nohama, a to moje holky vedi. Nejmladsi vnucka tu sama nebyla, tak taky zadny problem.
Presto se obcas ozve "ale my tohle..." Tak odvetim, ze delam, co muzu a ocekavam, ze ony taky budou. Predpokladam, ze babicky nedelaji naschvaly svym dceram/snacham, ale proste delaji, co muzou.
Jenze kazdy to tak mit nemuze z ruznych duvodu.
Předchozí