| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

napekla bych si do zásoby hromady piškotů, pak do nepečených moučníků jako když je najdeš.
Pak bych dělala každou chvíli povařenou zeleninu s holandskou omáčkou.

Vyráběla bych ze žloutků spousty zmrzliny a ty zbylé bílky buď mrazila, nebo napekla zásoby pusinek a korpusů na pavlovu, opět se dají uchovat a pak jak když se najdou.

Udělala bych vysokovaječné lahůdky typu creme brulee, flan, katalánský krém, žloutkové věnečky...

Část vajec bych uvařila na tvrdo a udělala marinovaná vejce a z nich pak postupně dělala pomazánky, plněná vejce či saláty s vajíčky.

Jinak už tu zaznělo tolik tipů, že už bych je opakovala.



Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.