Přidat odpověď
Nedávno vyšel na slovenském SME rozhovor se synem Petra Novotného - Pavlem, který je zároveň šéfredaktorem bulvárního webu.
http://revue.idnes.cz/pavel-novotny-bulvar-a-jeho-praktiky-dso-/lidicky.aspx?c=A130722_192359_lidicky_zar
Z rozhovoru , který otiskla i MF DNES vyberu pár vět:
Zlikvidoval jsem skutečně hodně manželství, vždyť bulvár ubližuje mnohým... Mrzelo mě to, ale nedá se s tím nic dělat. Jsem dobře placený za to, abych se s tím vyrovnal.
K Ivetě Bartošové: Samozřejmě, my ji skutečně zabijeme... ...Problém je, že informace o Bartošové jsou tak hodně žádané, že to jinak nejde. Poptávka po ní je neskutečná, články o ní si otvírají i lidé, kteří bulvár nečtou. Pak jdou hranice stranou a budeme na ní parazitovat až do konce a ještě půl roku po něm.
atd.
Tak nějak mi z toho, slušně řečeno, není moc dobře. Nejde jen o tu absenci morálky u lidí kolem bulváru, ale i o všechny ostatní, kteří na takové články klikají - podle Novotného 1,7 milionu Čechů denně. Takže dávejte si pozor komu svým rozklikáváním podobných článků přispíváte na stotisícový plat.
Předchozí