Přidat odpověď
taky tak, smlouva na 6,5 hoď úvazek, ale dělám daleko víc hodin dá se říct plný, pravidelně přes 30 hoď přesčasu. Zatím vždy proplaceno. V práci jsem každý den, jen jednou týdně mám celý den volno a 1xza 14 dní celý víkend volný. Jinak dělám ranní od 6:00 což je pro mě vstávání ve 4:00, nebo podpolední od 14:00 do 21:00 což jsem doma až ve 22:30 a 12 hoď směny bu´d 6-18:00, nebo 9-21:00. Děti teď tak nějak vídám, tím, že jsou prádzniny, takl jsme spolu dopoledne když mám odpolední, ale po prádzninách bude konec, uvidím je pouze ráno při vstávání do školy, školky a po ranních, ale z toho taky moc nebude, páč přibydou s prvňákem povinnosti do školy. V práci jsem po skoro 7 letech na MD teprve pátý měsíc, ale už teď to na mě padá, nic nestíhám, to, že nemám čas na děti apod. Manžel tak nějak funguje, ale taky moc toho s nějakou pomocí nezmůže. Děti jsou po babičkách, je taky celý den v práci domu jde vždy na půl hoď si dát kafe a sváču a až večer je vyzvedává, to tak akorát pořeší večeři, koupání, víc nezvládá. Ale t ypeníze co tam mám v průměru 14 000 čistého mi nikdo jinde nedá.
Předchozí