| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mamka má sušičku - a já teda miluju sušená jabka, sušíme je až do fáze, kdy jsou křupavé.. tak asi 24 h to trvá.. pak se musí teda dát do něčeho, co je utěsněné, jinak zase "gumovatí"

a pak si dělám domácí podravku - prsotě zeleninu ze zahrádky - petržel, celer, čensek, cibule, mrkev.. pastyňák, i natě - petrželka..šnitlík... atd... nahrubo nastrouhám a usuším.. kdyžtak esi máš díravé ty podlžoky - my nemáme, tak dej pečící papír, a pak prostě smíchám a celej rok používám jako dochucovadlo - sůl do toho nedávám

pak meruňky jsou taky super.. to krájím na čtvrtky, jabka krájím tím kráječem z tescomy na 8 dílků a je to tak akorát.

cuketu sušenou to nevím, do čeho bych použila.. třeba asi pak do polévky.. nebo na zahuštění..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.