Já si ještě pamatuju, když mi volali z nemocnice, že je mamka mrtvá, tak jak jsme se tu informaci dozvěděla, tak jsem rukou přikryla sluchátko a svému tehdelšímu muži jsem sdělila: mamka je mrtvá - a pokračovala jsem dále v hovoru s lékařem.
Toto je věc, kterou bych nikdy nehodnotila, každý z nás má právo chovat se "zvláštně". Někdo je racionální, někdo chladnej, někdo hysterickej. Všechno je správně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.