Přidat odpověď
Já mu bohužel příliš nevěřím, ale pochopitelně do toho projikuji své postoje a postupy...
Moje základní pochybnost o jeho důvěryhodnosti vyplývá ze skutečnosti, že údajně všichni celý den zvraceli atd. a oni neoslovili lékaře.
Byla jsem v Egyptě párkrát, faraon nás nikdy nestihl, ale byli jsme "poučení" - dítěti vodu zásadně převařuju (v Egyptě i v Turecku), tj. beru orig. balenou v hotelu + navíc převařím. Používáme jen originál vodu. Cestovka nás vždy při příjezdu informuje o tom, co dělat - tj. že je hotelový lékař, ale že když nám bude zle, nemáme za ním chodit, že máme zavolat delegátce, že cestovka má nasmlouvaného lékaře, co umí česky/slovensky a máme jistotu, že nebude chtít rovnou peníze, že má smlouvu s naší pojišťovnou... Nedovedu si představit, že by mi dítě celý den zvracelo, byť bych měla za to, že je to "jen" faraon (navíc jsem si dosud myslela, že faraon se projevuje průjmem a ne zvracením?) a nezavolala bych lékaře nebo delegátce. Zvlášť večer - co kdyby se stav v noci zhoršil? To bych se nebála dehydratace? Kde v noci budu shánět pomoc - nebudou mít vypnuté telefony?
Tj. když už bych to bagatelizovala přes den s tím, že je to klasický faraon a že musíme přežít, tak min. v podvečer, kdyby se to nelepšilo, volala bych delegátce, co máme dělat, kam se obrátit atd.
Kdybych zvracela 15x za hodinu, jela bych k lékaři, i kdybych měla za to, že je to "jen" faraon. Pravděpodobně bych taky už nestála na nohách.
Když je moje dítě jakkoli nemocné, sleduju ho co pár minut, pořád přemýšlím, jestli už je čas napohotovost nebo ne atd. Jak si můžu nevšimnout, že umírá nebo že umřelo?
Že je podezřelý č. 1 je navýsost logické, bohužel, manžel/manželka jsou v drtivé většině případů podezřelí č. 1, ono to vyplývá i ze statistik, že...
Předchozí