To nevím, jestli je zabil nebo to dokonce plánoval, to bych si netroufla tvrdit, reagovala jsem na to, že by si Čech neuměl obstarat louh, protože by nevěděl, jaký je název...a v době chytrých telefonů to fakt problém není. Mně v té Tv připadal divenj - ten rozhovor na NOVĚ mi přišel neupřímnej, ale sama nevím, jak bych se zachovala a reagoval a tak...i když já mám dost pragmatické reakce i ve vypjatých situacích. Ale to člověk nikdy neodhadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.