Je mi to cele divné.. v první řadě - ze nevolal na recepci - to nevidím jako důkaz viny,pokud byl skutečně v šoku tak mi to přijde i logické,ze neví co dělat,zazmatkuje... další - novináři umí udělat z komara velblouda a nepotřebují spousty informaci... Pokud maji rozleptany žaludek, tak mi zajímá čím, neb vycházejících z přednášek toxikologie na VS to cyankáli tuto ve nejsou,resp by je nevypily.. muselo by se jim to do těla dostat jinak... a pokud pořad pily vodu tak i to je diskutabilní... ale to už je zase spekulace... je fakt ze pan jedna podezřelé v klidu - ale třeba mu to teprve postupně dochází? Použila bych presumpci nevinny...
Ve stejném reszortu byla v březnu moje kolegyně.. synator jim tam chytil průjem, léky dovezeny i z CR se z toho dostal do druhého dne a personál hotelu byl maximálně vstrivny...
Jsem skutečně zvědavá na skutečnou zprávu,která ale nebude zprostředkovaná a předem upravena novináři....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.