mandelinko - mně bylo sděleno, že ne. Ani smecta, ani uhlí, Lacidofil, Imodium, - už nevím, co všechno jsem narvala na cestu vlastním dětem. Byli tam 2x s příbuznými a příbuzní jezdívají ještě častěji.
Jak jsem psala, nemám důvod se přít, pokud to nezabere, je lepší vyhledat lékaře.
Hlavně - za pobytu příbuzných bylo hospitalizováno jedno dítě a jedna paní ve věku - dehydratace z průjmů. Ale to už je jiná kapitola.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.