Svynko, tak já jsem tedy ukázkový blbec. Cítím se tak proto, že už roky kupuju všechny dárky já- a nic navíc si neřeknu, ba nepočítám ani čas, naftu, telefony, balicí papíry, stužky, krabice apod. No, a ve finále to ještě doplácím já, protože to stojí víc a mně se nechce lákat další peníze z rodiny. A ještě to kolikrát mi trvá vůbec něco vymyset. Ono je bezva potřást tlapkou a krom toho, že vytáhnu litr z peněženky mít čistou hlavu...ale třeba dcera má narozeniny po Vánocích a já už mám všeho plné zuby- kupuju a balím dárky všem pro ni- a v tom mumraji nakupuju já- dárce doma usrkává vaječný koňak...A nebo nákupy na netu- sehnat eshop, kde bude většina vybraných věcí ( pro neteře, synovce a dceru ) nebo sehnat tu věc vůbec, protože vždycky chtějí nějakou nesehnatelnou pytlovinu
Jsou to opravdu hodiny času- zvlášť, když mě pak nezastihne pošta a v tom milém adventním čase stojím u nás na poště ve frontě
Vzniklo to tak, že jsem měla nemocnou maminku, tak jsem jí ulehčovala, pak jsem byla na mateřské a vybírala jsem všechno všem, když jsem tedy doma. Pak jsem začala pracovat, padala jsem na hubu, protože jsme dodělávali dům- jedna sestra na mateřské, druhá nezaměstnaná a dárky jsem stejně sháněla po práci já
A už toho mám plný zuby. Možná si příště nechám nějaké prachy na relax- dobrý nápad