Sladší asi znamená míň prokysané, čím jsou tam dýl, tím jsou kyselejší. Já převařím vodu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem, přidám sůl (na 1 litr 40 g soli) a trochu cukru (tak 10g na ten litr) a zaleju tím ještě horkým nálevem propíchané okurky s koprem (ten nálev má tak 70-80 stupňů). Nechám 2 dny v tomhle horku, když je chladněji, tak při pokojovce 3 dny. Prostě než se udělá bílý povlak na povrchu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.