| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, přesně tak. Moje babička má těžkého Alzheimera. Když ž to "začalo", tak jsem si ji chtěla vzít domů - bylo mi řečeno, že to rozhodně nedoporučují - bydlela jsem sama, 2+1, 5 patro bez výtahu, babičce v té době 75 let. Nemohla bych chodit do práce (pokud babička vyšla z bydliště, nevrátila se, prostě nevěděla kam, nepamatovala si adresu, atd. atd.). Ano, mohla bych s ní zůstat doma - ale z čeho bychom pak žily?????
Musela jsem ji nechat umístit nejprve do psychiatrické léčebny, kam jsem rok a půl 3x týdně dojížděla, pomáhala jí koupat, brala její veškeré ošacení domů, prala ho, vozila čisté atd. a pak se mi ji, za pomocí úplatků samozřejmě, podařilo umístit v nově postaveném, moc hezkém domě s pečovatelskou službou. Momentálně je na tom babi tak, že když tam přijedu, tak neví co měla na oběd, neví kolikátého je, co je za den. Přesto vím, že na to, jak je ta nemoc a stav "blbej" se tam má moc dobře.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.